Klik her for at oprette en profil

Velkommen til ØIF's E-sport afdeling
DER ER ÅBENT FOR TILMELDINGER!!!

Der oprettes hold inden for CS:GO og et hold, hvor man kan komme og spille det man har lyst til med de andre medlemmer. Vi har i foreningen 10 computere og er der behov for det opretter vi flere hold – evt. i næste sæson også i andre spil som medlemmerne kunne have interesse i.

Alle hold bliver afholdt i vores lokaler i Tjelecenteret blå dør (indgang ved petanque banerne).

ØRUM E-SPORT HOLD

Tidspunkt:
Mandag kl. 17:30 - 19:30
Spil: CS:GO (Counter Strike Global Offensive)
Ambition og mål: Deltagelse i E-Sport konkurence til f.eks LAN og i Liga
Alder: 10-14 år (3 PLADSER TILBAGE)

Tidspunkt: Mandag kl. 19:30 - 21:30
Spil: CS:GO (Counter Strike Global Offensive)
Ambition og mål: Deltagelse i Esport konkurence til f.eks LAN og i Liga
Senior 25+ (5 PLADSER TILBAGE)

Tidspunkt: Tirsdag kl. 17:30 –19:30
Spil: CS:GO (Counter Strike Global offensive)
Ambition og mål: Deltagelse i E-sport konkurrence til f.eks. LAN og i liga
Alder: 10-14 år (FYLDT)
Træner: Martin Hansen

Tidspunkt: Tirsdag kl. 19:30 – 21:30
spil: CS:GO (Counter Strike Global offensive)
Ambition og mål: Deltagelse i E-sport konkurrence til f.eks. LAN og i liga
Alder: 15+ år
Træner: Martin Hansen

Tidspunkt: Onsdag kl. 17:30 – 19:30
Spil: Vi spiller det vi har lyst til
Ambition og mål: Vi skal have det sjovt og hygge med forskellige spil
Alder: 10+ år

OBS/mere info til forældre:

For at spille CS:GO (og andre spil på STEAM) kræver det at jeres barn har en STEAM konto (link:https://store.steampowered.com/) med spillet på. Dvs. at de/I selv skal eje spillet, dermed er vi sikre på, at de har fået lov af jer, som forældre, til at spille spillet. Hvis I har brug for hjælp til at lave en STEAM konto, hjælper vi gerne med det – Kontakt os på vores Facebook gruppe ”Ørum E-sport” I skal ligeledes have fuld adgang til kontoen sådan at man selv kan logge ind uden hjælp ude fra. Dette kan vi hjælpe med at sætte op såfremt der er behov.

Der vil til alle hold være voksne/instruktører til stede.

Holdende er bygget op således, at der vil være et ”Brain Break” lagt ind, dvs. at spillerne kommer væk fra computeren og laver noget andet, f.eks. fysisk aktivitet, samarbejdsøvelser osv. En form for pause.

Vi vil løbende opdatere vores spil på pc’erne. Indtil videre har vi planer om følgende spil: CS:GO, Fortnite, League Of Legends (LOL), Player unknown battleground (PUBG). Vi tager selvfølgelig imod forslag til flere spil.

Vi har i E-sport Ørum følgende værdier:

• - Vi vil have de unge mennesker ud af ”hulen” der hjemme, og give dem en oplevelse af det at være en del af et hold og et socialt fællesskab
  • - Vi vil værne om den gode tone og respekten overfor andre spillere
  • - Vi vil udvikle og styrke spillernes færdigheder i spillene igennem træning, kampe, events osv.

Image result for config

Seneste nyheder         Kommende aktiviteter